[Freelance] Give Love 2: Thunder (sequel of Stupid)

give love
Title: Give Love 2: Thunder (sequel of Stupid)

Author: emszhang (@arumyma)

Main cast: Park Hayoung(OC), Oh Sehun ( Sehun EXO),

Support cast: Lay EXO, Kim Namjoon (RapMon BTS), Kim Jongin (Kai EXO)

Rating: PG+15

Length: chapter

Genre: romance, friendship.

Disclaimer: FF ini hanya fiktif belaka. Storyline is based on my imagination. This story also posted on my personal blog emszhang.wordpress.com

*************************************************************

Read, Comment, Like Juseyo
.
.

Stupid || Part 1
*************************************************************

Continue reading

[Freelance] Past and Present (Bad Eomma? Sequel) Part 4

past and present

Title : Past and Present (Bad Eomma? Sequel)
Author : @anitaanamiraa

Main Cast :
Park Chanyeol (EXO)
Lee Hyejin (OC / You)
Park Juno,Twins baby (Chanyeol & Hyejin child)

Others Cast:
Lee Yejin

Genre : Marriage Life,Romance, Sad
Length : Chaptered
Rating : PG-16

Poster : vanflaminkey91 by http://cafeposterart.wordpress.com

Disclaimer : Ide cerita semua nya murni milik aku. Jika ada kesamaan dalam ide maupun alur itu tidak kesengajaan. Maaf kalau banyak typo/terlalu panjang/gak jelas.

DON’T BE A PLAGIATOR AND SIDERS!
MAAF KALAU TYPO DI MANA – MANA ^^

Happy Reading, hope you like it ^^

Chapter 1 || Chapter 2 || Chapter 3 || Chapter 4 ||

===============

Continue reading

[Freelance] Chasing My First Love (Chapter 3)

chasing my first love 2

Chasing My First Love (Chapter 3)

Title : Chasing My First Love

Author/twitter : Naisy

Cast :
Han Ji Hyun (@asmeenaisy)
Dong Young Bae, a.k.a Tae Yang
Kwon Ji Yong, a.k.a G-Dragon
Choi Seung Hyun, a.k.a TOP
Han Chae Ra (@raniazahraVIP)
Kang Dong Kyo (@sabrinanura)
Kang Dae sung
Kang Dong Joon (@annisarchs)
Lee Seung Hyun
Mr dan Mrs Han (orang tua Ji Hyun)
Girlband 2NE1
Peran pendukung lainnya

Genre : Romance

Rating : PG-13

Length : Chaptered

Disclaimer : Sebetulnya fanfic ini kubuat pada akhir 2009 hingga 2010, sekitar empat tahun yang lalu. Jadul sekali, ya? Kalau kau menyadarinya, kau pasti akan menemukan beberapa lagu jadul dan penampilan jadul Bigbang dalam FF ini. Tuh, lihat saja posternya. GD’s hairstyle masih jaman-jamannya Heartbreaker, kan? ^^

Chapter Sebelumnya : Prolog | Chapter 1 | Chapter 2

_____________________________________

CHASING MY FIRST LOVE CHAPTER 3

Continue reading

[Freelance] Heartbeat [Part 3]

heartbeat

Heartbeat [Part 3]

Title : Heartbeat

Author : Dyah Ajeng @auraliaaa_

Cast : Lee Aerin, Byun Baekhyun, Park Chanyeol, and other.

Genre : married life, sad, romance, complication

Rating :PG 17 {Masih belum diprotect yaa}

Length : Series

Disclaimer : sederhana, ff ini walaupun gak terlalu memuaskan tapi ini murni hasil pemikiran dan kerja keras saya.

Ps : aku saranin pas akhir akhir nanti sambil dengerin lagunya Super Junior – Islands, aku bikin part-part akhir sambil dengerin itu soalnya. Barang kali lebih dapet feelnya. Makasih^^

Chapter 1 || Chapter 2 || Chapter 3 ||

Happy Reading…

Continue reading